VEILING DINER HEREN
WAKEFIELD 2019 (KOCH
-2019 - KNHB Slotdag

Informatie over MHC Muiderberg
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Accommodatie & Bar (3)
 Algemeen (8)
 Contributie (1)
 Foto's op web (1)
 Lidmaatschap (3)
 LISA EMMA BAS MATS (3)
 Spelregels (5)
 Sponsormogelijkheden (1)
 Vertrouwenspersoon (1)

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

LISA EMMA BAS MATS
EMMA
EMMA is het online ledensysteem van de MHC Muiderberg. Je krijgt hiermee onder meer inzicht in welk team je of je kind(eren) zitten, hoe het het team is samengesteld, het wedstrijdschema, het trainingsschem en belangrijke telefoonnummers.
Een EMMA-code kunt u aanvragen via de website.
EMMA is beschikbaar voor leden, coaches, trainers, begeleiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers.

inloggen
Als je inlogt in EMMA kom je automatisch op je eigen STARTpagina terecht. Je ziet daar ook de andere familieleden/huisgenoten staan. Als je op hun naam klikt kom je op de startpagina van de anderen. Je hoeft dus niet steeds uit te loggen en vervolgens op een andere naam in te loggen.
Als je inlogt kom je op een besloten deel. Alleen clubleden kunnen dit zien.

LISA
Op de website zie je LISA niet. LISA is een héél besloten site waarin alleen de ledenadministratie, de wedstrijdsecretaris, de jeugdcommissarissen, de penningmeester, de bardienstcommissaris en enkele andere leden op kunnen. Via LISA worden wel de gegevens voor de website www.mhcmuiderberg.nl gevuld.
LISA betekent Leden Informatie Systeem Almere. (Op /voor hockeyclub Almere is deze website voor het eerst ontwikkeld.)