A/B Toernooi Muiderb
Seizoensopening club

Arbitrage
In september 2015 is het Arbitrage Plan MHC Muiderberg 2015 goedgekeurd door het bestuur en gepresenteerd aan de leden. Dit plan is geschreven door onze Arbitrage Commissie en met dit plan integreren wij het arbitrage beleid in het totale clubbeleid. Daarnaast creëren wij duidelijkheid over de verplichtingen van onze (ouders van) leden met betrekking tot hun bijdrage aan de uitvoering van correcte arbitrage.

Bij MHC Muiderberg worden alle spelende leden van 15 jaar en ouder geacht hun clubscheidsrechter kaart te halen en een aantal keren per seizoen wedstrijden te fluiten. Twee keer per jaar worden leden en ouders van leden, binnen de club opgeleid voor het behalen van de clubscheidsrechterskaart.

Per september 2015 legt MHC Muiderberg de verplichting op dat minimaal één van ouders van de nieuwe junior leden het scheidsrechter examen moet halen.

Het Arbitrage Plan is voor leden te vinden achter de inlog onder het kopje "Club” > "Documenten” > "Arbitrage”. Tevens is hier een lijst met alle actieve scheidsrechters binnen MHC Muiderberg te vinden.

Binnen de arbitrage zijn de volgende commissies actief:

Opleiding: Arnoud Schmitz

Begeleiding: Mileen Quispel