T-DANSANT/BBQ NA HER
SPORTDAG ORANJE NASS
SLOTDAG JONGSTE JEUG

Arbitrage
Bij MHC Muiderberg worden alle spelende leden van 15 jaar en ouder geacht hun clubscheidsrechter kaart te halen en een aantal keren per seizoen wedstrijden te fluiten. Twee keer per jaar worden leden en ouders van leden, binnen de club opgeleid voor het behalen van de clubscheidsrechterskaart.

Per september 2015 legt MHC Muiderberg de verplichting op dat minimaal één van ouders van de nieuwe junior leden het scheidsrechter examen moet halen.

Het Arbitrage Plan is voor leden te vinden achter de inlog onder het kopje "Club” > "Documenten” > "Arbitrage”. Tevens is hier een lijst met alle actieve scheidsrechters binnen MHC Muiderberg te vinden.

De arbitragecommissie bestaat uit:

Opleiding: Arnoud Schmitz

Begeleiding: Arnoud Schmitz en Sandra van der Mark