WAKEFIELD TRAINING (

TRAININGSCOĂ–RDINATOR

8-3-2019
TRAININGSSCHEMA OP APP EN SITE

Het meest actuele trainingsschema staat nu in de app en op de site.

Te vinden op de app bij CLUB -> INFO -> TRAININGSSCHEMA

Te vinden op de site: achter de inlog van Lisa ->
CLUB -> TRAININGSSCHEMA

BESTUUR

28-2-2019
Afscheid van Anna Hofman - Bootsma

Anna Hofman - Bootsma

Soms is het leven waardeloos.
Vanmiddag plofte een envelop op de deurmat met een zwarte rand. En daarin het trieste bericht dat Anna Hofman - Bootsma afgelopen maandag is overleden. In oktober zakt ze plotseling weg, vlak voor de thuiswedstrijd van Heren 1. Anna wordt vanuit ons Kocherbos door de ambulance naar Tergooi gebracht en daar blijkt dat ze is getroffen door een zware hersenbloeding.

Het kwam niet meer goed met Anna. Na Tergooi vertrok ze naar Naarderheem en dat bleek deze week haar eindstation. Ik heb Anna nauwelijks gekend, maar weet dat ze samen met haar man Wiebe altijd langs de lijn stond. Wiebe (Kiekeboe) altijd met zijn camera in de aanslag, Anna als de trouwste oma-supporter die kleinkinderen zich kunnen wensen. Om meer over haar te horen, leg ik mijn oor te luisteren bij Jorrian Kaarsgaren, captain van Heren 1.

Jorrian: "Anna is de oma van Simon, Tim en Paul Rozendal met wie ik grotendeels ben opgegroeid op ons cluppie. Anna is ook de moeder van Mira en schoonmoeder van Peter, de ouders van de drie en van zus Tess. Een familie vol trouwe leden en supporters.

Al vanaf de E-tjes of de D-tjes stonden oma Anna en opa Wiebe bij ons langs de lijn. De afgelopen ruim 20 jaar hebben ze vrijwel geen wedstrijd overgeslagen. Wiebe maakte duizenden foto's, Anna stond na afloop altijd klaar met een haarscherpe wedstrijdanalyse.
En ook al werd het aantal Rozendal-mannen steeds kleiner - alleen Tim speelt nog bij ons - ze bleven ons trouw.
Het is zo'n vertrouwd gezicht haar langs de lijn te zien dat ik me nauwelijks kan voorstellen dat Anna er na de winterstop niet meer zal staan.
Anna en Wiebe horen gewoon bij ons team.
Toen wij een paar jaar geleden met Heren 1 in de vierde klasse begonnen, speelden we onze uitwedstrijden niet op Weesp, maar vooral heel ver weg. En ook al stonden we op een tochtig veld in Harlingen, Anna en Wiebe waren er. Altijd.
Ik hoop voor Wiebe en voor ons dat hij de kracht blijft vinden om toch nog regelmatig te komen kijken. Maar eerst wil ik namens het hele team en de begeleiding de familie veel sterkte wensen. Wij zullen die unieke, lieve Anna missen en niet vergeten."

Namens het bestuur sluit ik me graag aan bij de woorden van Jorrian. Wij wensen de familie en alle betrokkenen veel sterkte.

Bart van Straaten

ACCOMMODATIE

19-9-2018
VERSCHERPT TOEZICHT ALCOHOL MHC MUIDERBERG!

Beste leden!

Eind vorig en begin dit seizoen is onze club weer bezocht door de gemeente en mysterie-guests om te kijken of wij ons houden aan het beleid rondom verantwoord alcoholgebruik.
En opnieuw blijkt dat het niet altijd goed gaat.

De gemeente heeft ons opnieuw op de vingers getikt en wij zijn onder verscherpt toezicht geplaatst.

Bij nog meer overtredingen kan de gemeente ons hoge boetes opleggen (ruim 1000 euro) of een algeheel verbod op het schenken van alcohol.

Daarom nog eens extra aandacht voor ouders en senioren!

Als je achter de bar staat denk dan goed na als iemand een biertje besteld of een glas wijn.

IS DE BESTELLER OUDER DAN 18?
Twijfel? Vraag om zijn/haar ID.

HOE LAAT IS HET?
Alcohol schenken: zaterdag na 16.00 uur, zondag na 12.00 uur!

En...
HEB IK EEN CERTIFICAAT VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK?
Nee? Het is verplicht dat iedereen die achter de bar staat tijdens uren dat alcohol wordt geschonken beschikt over zo'n certificaat.

De certificaten bewaren we in een map achter de bar, zodat je die bij controle altijd kunt laten zien.

Hoe kom je aan een certificaat?
Ga naar de online test en klik HIER

VOOR APP GEBRUIKERS: https://www.nocnsf.nl/cms/showpage.aspx?id=2751

LET OP!
Je moet je gegevens invullen.
Vul in bij BARVERANTWOORDELIJKE: [email protected]
Jouw certificaat wordt naar mij gemaild komt in de map achter de bar.

Een kleine moeite.
De test duurt ongeveer 10 minuten, maar voor de club noodzakelijk.

Veel dank voor jullie medewerking!

Grote groet,

Bart van Straaten