T-DANSANT/BBQ NA HER

SENIOREN

19-5-2019
JONG DAMES 1 KAMPIOEN!

YES! ZE hebben het gedaan hoor ons Jong Dames 1... KAMPIOENEN!

En het werd zelfs nog spannend in de Noord-Hollandse polder...

De dames kwamen namelijk met 1-0 achter tegen Spire. Maar via 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5 en 4-5 werd de verdiende cup toch binnen gesleept.

Top gedaan Floor, Annemijn, Minke, Liselotte, Amber, Sofie, Emma, Lotte, Yura, Sarah, Britt, Pien, Lieve, Eline, Rosa en Fleur! En natuurlijk het buitengewone begeleidingsteam Jasper, Koen en Mel.

Helaas konden Yura, Sofie, Eline, Koen en Mel niet aanwezig zijn bij deze kampioenswedstrijd maar volgende week doen we het na de wedstrijd van Heren 1 tegen Weesp nog es dunnetjes over... HIEP!

En Heren 1? Die hadden hun dag niet tegen Hoorn. Of was Hoorn gewoon beter? Ja, dat eigenlijk.