SCHEIDRSRECHTERSEXAM
-2019 - KNHB Slotdag

Wakefield Muiderberg
17e KEER WAKEFIELD/MUIDERBERG in 2017

In 1998 ontmoetten Luuk Donders en Norman Hughes elkaar tijdens het WK hockey in Utrecht. De twee mannen raakten aan de praat en het klikte. Ze besloten een jaarlijkse uitwisseling te organiseren voor de jeugd van beide clubs. Al snel was de traditie een feit.

Het ene jaar komen de clubs samen in Muiderberg, het andere in Wakefield.
De uitwisseling in Muiderberg is meestal in het paasweekend, die in Engeland doorgaans in de meivakantie.

Wakefield/Muiderberg is een hockeyfestijn voor de A, B, C-jeugd van MHCM. Jaarlijks kunnen we ongeveer 100 jeugdleden van beide clubs drie dagen lang trakteren op een onvergetelijk evenement, waaruit vriendschappen voor het leven ontstaan...

Voor de uitwisseling in Muiderberg wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met schoolvakanties, feestdagen en toetsweken. Dat lukt meestal.

Wakefield 2017 is in het paasweekend, van donderdag 13 t/m zondag 16 april in Muiderberg.

Wakefield/Muiderberg heeft ook een eigen Facebook pagina. Daar kun je de sfeer proeven van deze mooie traditie.