MA1 - MB1

1399 ET Muiderberg

EXAMENTROTSALSEENPAUW!
5-6-2020  |
Joho toffe knapperds van de club! En van je ouders. Maar vooral van jezelf!
Het jaarlijkse rondje bij wie hangt-ie-uit?
Van je hieperdepiep voor Aimée Wevers, Luca Diepenhorst, Janine Kers, Loesje Janssen, Gerrit Janssen, Zodia Sikkens, Ninon Veneberg, Philine Bolte, Veere Brugman, Noor van Orlé, Anne Sophie Holm, Christiaan Kalff, Pieter de Beer, Bud Oorthuys, Wik Oorthuys, Merijn Hollander en vast nog een paar maar die weet ik (nog) niet. Dus als jij nog iemand kent, plaats hem of haar gewoon hieronder, want ook zij/hij verdient een plek in deze eregalerij!

Mooi werk slagers van MHC Muiderberg!

Oja, dan vergeet ik nog een extra vlag voor toffe trainer Koen Bos die vandaag te horen kreeg dat hij na 5 slopende jaren zijn hotelschool heeft afgerond. Klasse Koen! (en je ouders zijn ook heel blij - dat er reden is voor een feestje)
8
En ik weet uit m'n hoofd nog wel meer namen, maar die zijn helaas geen lid meer. Bijvoorbeeld The First Daughter Brechtje Schwietert, Guusje Dullaert, Juud Elhorst en de rest noem ik lekker niet (want die weet ik ook niet). Hiep!