Handige links
Agenda
2-3 
WAKEFIELD 2019 KICK-
3-3 
Praktijkles fluiten/
9-3 
VEILING DINER HEREN
30-3 
WAKEFIELD TRAINING (
13-4 
WAKEFIELD TRAINING (
19-4 
WAKEFIELD 2019 (KOCH
15-6 
-2019 - KNHB Slotdag
 
Hele agenda

Contact
MHC Muiderberg
Gerard Doulaan 7 t.o.
1399 ES Muiderberg

Let op: sommige thuiswedstrijden van MHC Muiderberg worden bij MHC Weesp gespeeld!

0294-264999
KEEPERSTAS = GRABBELTON?
9-10-2018  | 

Ieder jaar zorgt Bep Vos ervoor dat alle teams aan het begin van het seizoen een complete keeperstas hebben. Met keepersspullen, ballen en maskers. Bij de jeugdteams blijkt regelmatig dat de spullen niet allemaal passen bij de keeper. Ook keepers groeien in de zomervakantie‚Ķ 

Daarom is het de eerste weken altijd even zoeken om de best passende legguards, de perfect zittende broek en die toffe handschoenen van vorig seizoen weer bij de juiste keeper te krijgen. Er wordt in die eerste weken een hoop geruild en gedeald. Prima. Keeperspullen moeten veilig zijn, maar ook lekker zitten.

 

Jammer genoeg vindt deze 'ruilhandel' niet altijd met wederzijdse goedkeuring plaats. Er wordt ook uit de tas van een ander team 'geleend'. En erger nog, na afloop niet terug gestopt in de juiste keeperstas. Ongetwijfeld geen echte boze opzet, maar wel @#$%%@! vervelend. Of laat ik eerlijk zijn: best irritant. 

Vervelend voor het team dat wordt benadeeld; keeperstas is mee naar een uitwedstrijd en als de keeper zich gaat verkleden blijkt een handschoen verdwenen. Of een klomp. Of een bodyprotector. Irritant dus. 

En ook vervelend voor mij. Want ik word vervolgens gebeld om het probleem op te lossen. En dat doe ik, want de veiligheid van onze keepers gaat voor alles. Maar leuk vind ik het niet. Ik blijf op deze manier achter andermans spullen aanrennen. Heel eerlijk gezegd heb ik wel iets beters te doen. 

 

Afgelopen week was echt 'the limit'. Verschillende keeperstassen staan gewoon open in het hok. 1 tas open in de kleedkamer, maar dat werd snel en perfect opgelost! Vermist werden : 1 helm, 1 bodyprotector, 4 cornermaskers, 1 zak met teamballen. En op een gegeven moment : mijn goede humeur. 

Gelukkig is alles weer terug gevonden, ook mijn goede humeur. En dat wil ik graag zo houden, dus...

Als je team niet-passende of kapotte keepersspullen heeft of er mist iets vanaf het begin van het seizoen, geef dat dan door aan mij. Dan realiseren we samen een structurele oplossing. 

Echt veel fijner dan lenen…

 


Dank en groet,

Marco Diepenhorst

Bestuurslid Hockeyzaken


[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren
Vandaag jarig
Boris Balledux
Jeroen Franken
Uitslagen
D1Z M.H.C. Barneveld D1 1-2
D1Z Loenense MHC D1 1-3
DJ1Z H.C. Eemvallei DJ2 0-2
DJ1Z MHC Fletiomare DJ2 4-0
JB1Z M.H.C. LELYSTAD JB1 1-5
JB1Z MHC Soest JB2 4-0
JD1Z SV Kampong Hockey JD5 6-2
JD1Z Schaerweijde JD4 6-1
MA1Z M.H.C. LELYSTAD MA3 7-1
MA1Z Hockey Club Naarden MA8 1-9
Social Media