Handige links
Agenda
21-4 
Heeren L training
23-4 
Hockeydag met clinic
28-4 
Heeren L training
28-4 
Groninger Studs D1 -
5-5 
Heeren L training
12-5 
Heeren L training
19-5 
Heeren L training
 
Hele agenda

Contact
MHC Muiderberg
Gerard Doulaan 2 a
1399 ET Muiderberg

Let op: sommige thuiswedstrijden van MHC Muiderberg worden bij MHC Weesp gespeeld!

0294-264999
KEEPERSTAS = GRABBELTON?
9-10-2018  | 

Ieder jaar zorgt Bep Vos ervoor dat alle teams aan het begin van het seizoen een complete keeperstas hebben. Met keepersspullen, ballen en maskers. Bij de jeugdteams blijkt regelmatig dat de spullen niet allemaal passen bij de keeper. Ook keepers groeien in de zomervakantie… 

Daarom is het de eerste weken altijd even zoeken om de best passende legguards, de perfect zittende broek en die toffe handschoenen van vorig seizoen weer bij de juiste keeper te krijgen. Er wordt in die eerste weken een hoop geruild en gedeald. Prima. Keeperspullen moeten veilig zijn, maar ook lekker zitten.

 

Jammer genoeg vindt deze 'ruilhandel' niet altijd met wederzijdse goedkeuring plaats. Er wordt ook uit de tas van een ander team 'geleend'. En erger nog, na afloop niet terug gestopt in de juiste keeperstas. Ongetwijfeld geen echte boze opzet, maar wel @#$%%@! vervelend. Of laat ik eerlijk zijn: best irritant. 

Vervelend voor het team dat wordt benadeeld; keeperstas is mee naar een uitwedstrijd en als de keeper zich gaat verkleden blijkt een handschoen verdwenen. Of een klomp. Of een bodyprotector. Irritant dus. 

En ook vervelend voor mij. Want ik word vervolgens gebeld om het probleem op te lossen. En dat doe ik, want de veiligheid van onze keepers gaat voor alles. Maar leuk vind ik het niet. Ik blijf op deze manier achter andermans spullen aanrennen. Heel eerlijk gezegd heb ik wel iets beters te doen. 

 

Afgelopen week was echt 'the limit'. Verschillende keeperstassen staan gewoon open in het hok. 1 tas open in de kleedkamer, maar dat werd snel en perfect opgelost! Vermist werden : 1 helm, 1 bodyprotector, 4 cornermaskers, 1 zak met teamballen. En op een gegeven moment : mijn goede humeur. 

Gelukkig is alles weer terug gevonden, ook mijn goede humeur. En dat wil ik graag zo houden, dus...

Als je team niet-passende of kapotte keepersspullen heeft of er mist iets vanaf het begin van het seizoen, geef dat dan door aan mij. Dan realiseren we samen een structurele oplossing. 

Echt veel fijner dan lenen…

 


Dank en groet,

Marco Diepenhorst

Bestuurslid Hockeyzaken


[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren
Vandaag jarig
Roemer Berkes
Uitslagen
D30B M.H.C. Weesp D30-3 2-1
MD2 SC Muiden MO12-2 9-0
JD1 COMBI Gooische Hockey Club JO12-4 3-7
D45A HC Bloemendaal D45-1 0-8
D30B Hockey Club Zeewolde D30-1 2-7
H45A Baarnse Mixed Hockey Vereniging H45-1 5-2
MD2 Hockey Club Naarden MO12-10 10-0
J6E1 Larensche Mixed Hockey Club JO9-GROEN 4-7
Social Media